Gordijnen

Gordijnen zorgen voor privacy, maar zijn daarnaast ook zeer sfeerbepalend voor het interieur. Rotterdam Zuid Vloeren heeft een veelzijdige collectie gordijnen. Of u kiest voor licht doorlatend, volledig verduisterend of de gulden middenweg met in betweens, we hebben voor elk ruimte passende gordijnen.

We hebben bijvoorbeeld veel nieuwe kamerhoge overgordijnstoffen in zoveel kleuropties en structuren. Helemaal van nu! Deze zijn vaak perfect te combineren met onze mooie transparanten. ook allemaal kamerhoog. Diezelfde tinten vindt je weer terug in onze verduisterende en blackout stoffen. Heel gaaf in die mooie nieuwe, meer verbruinde tinten die je steeds meer gaat zien. Als je van matchen houdt voor een heel interieur kan je met onze collectie voor elke ruimte een mooie stof vinden die goed aansluit op de andere stoffen. Daar worden wij dus blij van!
De collectie wordt regelmatig aangevuld, zodat het aanbod voldoet aan de laatste woontrends. Kom voor inspiratie en goed advies zeker een keer langs in onze showroom.

Hieronder een greep uit onze collectie.

Toont alle 10 resultaten

Schuiven naar boven