Vloerkleden

Met de juiste kleur of het juiste type vloerkleed accentueer je jouw eigen en specifieke woonstijl. Een mooie grijstint kan zowel een moderne sfeer benadrukken, maar ook een warme landelijke stijl. Het verschil in die grijstinten wordt weer benadrukt door te kiezen voor een bepaald type pool.

Er zijn vele manieren waarop een vloerkleed gemaakt wordt. Een geschoren pool, geknoopt, geweven of bijvoorbeeld een wilde hoogpool, ook wel een shaggy genoemd. Met verschillende kleurnuances of juist een shaggy in effen kleur zorgen subtiele verschillen voor een compleet andere uitstraling.

Biezen

Onze vloerkleden zijn niet alleen verkrijgbaar in vele tinten maar diverse items zijn ook af te werken op 2 manieren.
Standaard wordt het vloerkleed gefestonneerd. Ook bij een vloerkleed op maat kan hiervoor gekozen worden. Daarnaast kun je kiezen voor banderen. Het vloerkleed kan dan afgewerkt worden met een canvasband van 50mm, de collectie canvasbanden bestaat uit vele kleuren. Bij het banderen kan men kiezen voor een band in dezelfde kleurtoon of juist voor een contrasterende kleur. Beiden geven een compleet andere uitstraling aan het vloerkleed.

Hieronder een greep uit onze collectie

Toont alle 4 resultaten

Schuiven naar boven